Vedonlyönti biljardipeleistä

Melkein kaikesta urheilusta voi lyödä vetoa, niin myös biljardipeleistä, kuten snookerista ja poolista. Miksi et itse hyötyisi esimerkiksi Robin Hullin hyvistä peleistä viihteen lisäksi myös rahallisesti? Vedonlyönti on yksinkertaisimmillaan sitä, että asetat panoksen ja lyöt vetoa biljardikohteiden, kuten esimerkiksi snookerin ja poolin voittajasta.

hendry biljardit vedot

Yleensä osapuolia on kaksi, ja ne saavat eri kertoimet. Jos esimerkiksi Stephen Hendry ennakkosuosikki saa pienemmän kertoimen kuin vastustajansa, niin häntä veikkaamalla voitat vähemmän, jos hän voittaa, mutta hänen voittonsa on todennäköisempi.

Mitä suurempi riski, sitä suuremmat voitot, niin se menee vedonlyönnissäkin. Vedonlyöntisivustot ottavat muuten oman osansa siten, että kertoimet ovat hitusen matalampia, joten jos et ole heidän kertoimienlaskijoitaan parempi, niin et välttämättä pääse voitolliseksi pelaajaksi.

Pitkällä aikavälillä voittavan vedonlyöjän on voitettava vedonlyöntisivusto, eli hänen tulee osata ennustaa paremmin, kuvaako vallitseva kerroin tarkasti pelaajan mahdollisuutta voittaa. Kertoimet elävät vetojen mukaan, joten ne voivat olla hyvinkin erilaisia niiden julkaisuhetkellä, kuin hieman ennen pelin alkua.

Lisäksi vetoa voi lyödä live-veto -kohteissa, eli pelin aikana reaaliaikaisesti päivittyvillä kertoimilla. Monine strategisine tilanteineen snooker olisi erityisen kiinnostava live-kohde, mutta vetoja ei ole saatavilla paljoakaan, ainakaan jalkapalloon verrattuna. Joiltain sivustoilta erikoiskohteita kuitenkin löytyy, mutta ne ovat usein turnauskohtaisia.

Biljardipelien suosituimmat vedonlyöntikohteet

Vedonlyöntiä varten täytyy avata tili jollakin monista internetin vedonlyöntisivustoista. Ensitallettajat saavat myös muikeita bonuksia, joilla voit harjoitella biljardivedonlyöntiä ja tehdä samalla rahaa. Moni vedonlyöjä omistaa monta tiliä eri sivustoilla.

Ronnie O Sullivan kertoimet vedonlyönti

Tämä johtuu yleensä juuri bonuksista, mutta erityisesti myös siitä, että kertoimet vaihtelevat sivustojen mukaan. Jos Ronnie O.Sullivanin kerroin turnauksen voittajaksi on 2,50 yhdellä sivustolla, ja 2,65 toisella, niin jälkimmäisellä voitto on miltei neljä prosenttia suurempi, mikä on pitkässä juoksussa merkittävä tekijä.

WPA:n, eli World pool assosiationin järjestämät kansainväliset arvoturnaukset keräävät luonnollisesti paljon huomiota, kuten myös snookerin MM-kilpailut. Monesti vedonlyöntikohteet ovatkin lähinnä turnauksen voittajien veikkaamista.

Tässä kohtaa kannattaa tarkastaa vedonlyöntisivuston tarjoamien kohteiden määrä. Osa sivustoista tarjoaa kohteita laajemmaltikin, kuten esimerkiksi vedon lyöminen breikkien määrästä. Jos haluat enemmän lisäkohteita, kannattaa keskittää pelaaminen sellaisille sivustoille, jotka tarjoavat enemmän erikoiskohteita.

Vedonlyöntibonuksen lunastaminen

Miltei jokainen tunnettu vedonlyöntisivusto tarjoaa jos jonkinlaista aloitusbonusta urheiluvedonlyöntiin. Koska poolista ja biljardista vedon lyöminen ei eroa merkittävästi minkään muunkaan urheilun vedonlyönnistä, käyvät nämä bonukset sellaisenaan myös biljardipelien vedonlyöntiin.

Usein bonukset esimerkiksi tuplaavat alkutalletuksen tiettyyn rajaan asti. Talletusbonus voi olla esimerkiksi 100 prosenttia aina sataan euroon asti, mutta osa sivustoista antaa myös esimerkiksi tietyn suuruisia ilmaisvetoja ensitallettajille.

Bonuksiin liittyy miltei aina kierrätysehtoja, eli bonuksilla saadut voitot täytyy uudelleen sijoittaa vedonlyöntiin, yleensä myös minimikertoimella, esimerkiksi kolme kertaa. Tämä antaa vedonlyöntisivustolle hyvän mahdollisuuden saada ilmaisveto takaisin, mutta myös pelaajalle mahdollisuuden kasvattaa pelikassaansa.

Moni sivusto tarjoaa pelaajilleen säännöllisesti myös muita bonuksia, jotta pelaajat pysyisivät aktiivisina. Koska miltei jokainen sivusto tarjoaa hyviä aloitusbonuksia ja kertoimet vaihtelevat eri vedonvälittäjien mukaan, kannattaa avata tilejä usealle saitille. Tämän lisäksi pääset hyötymään myös vedonvälittäjien muista tarjouksista, kuten esimerkiksi riskittömistä vedoista, joita voi tulle viikoittain.

Suurimmat biljarditurnaukset sekä parhaat kertoimet

Snooker MM biljardi

Snookerin ammattilaiskausi, pääkiertue Main Tour, alkaa joka vuosi loppukesällä päättyäkseen seuraavan vuoden loppukeväänä. Turnauksen järjestäminen on c vastuulla. Tässä turnauksessa nähdään automaattisesti maailman parhaat snookerin pelaajat, sillä 16 ensimmäistä pelaajaa saa automaattisen osallistumisoikeuden MM-turnaukseen. Kuten aiemmin tuli esille, niin kertoimet vaihtelevat eri vedonlyöntisivustojen välillä, joten kannattaa seurata vedonlyöntisivustojen eroja erilaisista palveluista.

Myös muista biljardipeleistä, kuten esimerkiksi poolista, löytyy turnauksia. Turnaukset ovat pitkäkestoisia, joten alusta saakka mukana oleva vedonlyöjän kannattaa rakentaa omia tilastoja ja seurata pelaajien käyttäytymistä, etenkin miten pelaajat pelaavat juuri tiettyjä pelaajia vastaan.

Aina kaikki ei ole pelkästään tilastoja ja numeroita, myös psykologinen ote ja henkilökohtaiset suhteet vaikuttavat peleihin. Seuraa tilastoja, muista seurata usean eri vedonvälittäjän kertoimia ja hyödyntää ensitalletusbonukset, niin olet hyvässä matkassa kohti voittavan biljardivedonlyöjän asemaa.

Scroll to top